Geen kersentuin

Compagnie Cecilia

tickets
di 14/12/2021, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

In Geen kersentuin wordt een man brutaal geconfronteerd met zijn eigen sterfelijkheid. In de laatste uren van zijn leven vallen de kleppen van zijn ogen en doorloopt hij de verschillende stadia van een dol verwerkingsproces. Er rest hem uiteindelijk nog één principe in het aanschijn van de dood: radicale eerlijkheid, ten opzichte van zichzelf en de geliefden die hem omringen.

Geen kersentuin is de eerste samenwerking tussen Compagnie Cecilia en Peter De Graef, die de tekst - met een vette knipoog naar één van de beroemdste stukken van Anton Tsjechov - schreef: een tragikomische vertelling over liefde, dood, leed, troost en hoe we altijd schipperen tussen slaan en zalven.

Genoten van 'Geen kersentuin'? 
De tekst van de voorstelling is te koop via de website www.compagnie-cecilia.be. Voor 8 euro krijg je het boekje thuis opgestuurd. Scan de QR-code hieronder:


 

Prijzen
Bruno's Duo's : € 9
Standaardtarief : € 18
+65 : € 17
-26 : € 15
Vriendenpas : € 15
Kansentarief : € 3.6
Duur 1u30
Extra

Tijdens deze voorstelling wordt het Covid Safe Ticket (CST) gehanteerd én geldt een volledige mondmaskerplicht. Lees alles over de coronamaatregelen in CC Sint-Niklaas hier.

tekst en regie: Peter De Graef / spel: Elise Bundervoet, Peter De Graef, Loes Swaenepoel / dramaturgie: Daan Borloo / coproductie: Perpodium / met de steun van de Belgische Tax Shelter-maatregel, Stad Gent, Vlaamse Gemeenschap

Inleiding om 19u30

Na de voorstelling ook zo de behoefte om je hart te luchten? Kom dan biechten in De Biechtstoel, een installatie van De Zendelingen.

www.compagnie-cecilia.be
Persrecensies
bekijk ook

Compagnie Cecilia

Een Lola

vr 11/03/2022, 20U00
Stadsschouwburg
theater

LOD/Marlies Tack/Jakob Ampe/Kristien De Proost

Zoutmijnen en zenuwlijders

di 03/05/2022, 20U00
Stadsschouwburg
theater