De Grote Reis van Meneer Beer

Theater Tieret i.s.m. WALRUS

zo 19/12/2021, 14U00
Stadsschouwburg
zo 19/12/2021, 16U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

Op een ochtend krijgt Meneer Beer post van zijn verre neef, Ivo IJsbeer. Die voelt nattigheid nu heel zijn huis aan het smelten gaat. Kunnen Meneer Beer en de Woeste Wolven Ivo een pootje toesteken voor het hem écht te warm wordt? Het wordt een race tegen de klok, tussen bibberen en zweten …

Meneer Beer trekt op avontuur langs nieuwe muzikale (bos)paden, samen met alle Woeste Wolven, oude bekenden en nieuwe, gekke bosvrienden. De grote reis van Meneer Beer is een muzikaal bosfestijn voor alle kleine durvers en grote berenvrienden.

Theater Tieret en Walrus bouwen opnieuw een beestig bosconcert met een topcast van acteurs, muzikanten en poppenspelers om ‘u’ tegen te zeggen … en zingen. Zoals in "dankuuuuuuuuu, Meneer Beer!"

 

Prijzen
Bruno's Duo's : € 6.5
Standaardtarief : € 13
+65 : € 13
-26 : € 13
Vriendenpas : € 13
-16 : € 9
Kansentarief : € 2.6
Duur 1u05min
Leeftijd 5 +
Extra

Tijdens deze voorstelling wordt het Covid Safe Ticket (CST) gehanteerd én geldt een volledige mondmaskerplicht. Lees alles over de coronamaatregelen in CC Sint-Niklaas hier.

spel: Vik Noens, Tine Roggeman, Joost Van den Branden / livemuziek walrus: Geert Noppe, Pieter Peirsman, Maarten Van Mieghem / eindregie: Walter Janssens / tekst en scenario: Joost Van den Branden / poppen: Patrick Maillard

i.s.m. WALRUS 

 

www.tieret.be