Iemand van ons

Tristero

zo 24/10/2021, 15U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

Met wie zou jij graag eens de lakens delen? En waar zou jij het dan over hebben?

Tristero duikt met zes doorwinterde toneelspelers in bed. Daar wordt volop gepraat over de liefde, maar ook over de politiek en het leven. Met trefzekere humor tasten de spelers elkaar af, trekken de lakens naar zich toe en geven zich voorzichtig bloot.

Iemand van ons zit vol grote en kleine uitspraken. De clichés, citaten en geheimen volgen elkaar in hoog tempo op. De spelers leveren zo een ontwapenende en onverwachte inkijk in hun privéleven en gedachtewereld.

In die stroom van banale én interessante, scherpe én vage uitspraken, verschijnt de mens. Kwetsbaar of sterk, eenzaam of niet, eerlijk en vals tegelijk.

Van de oerversie van Iemand van ons, die in 2006 bij ons te gast was, werd met succes een Franstalige en een Portugese versie gemaakt. In 2021 presenteert Tristero een remake met de frisse inbreng van spelers met veel levenservaring.

Prijzen
Standaardtarief : € 18
+65 : € 17
-26 : € 15
Vriendenpas : € 15
Kansentarief : € 3.6
Duur 1u20
Extra

met: Kristin Arras, Sam Bogaerts, Bob De Moor, Els Olaerts, Mieke Verdin, Mark Verstraete / concept en tekst: Peter Vandenbempt / vormgeving: Emma Denis / uitvoering decor: Wing Nuts Decor / coproductie: Kaaitheater, Perpodium / met dank aan Janine Bischops, Reinhilde Decleir, Kris Smet, Tutti Fratelli / met de steun van de VGC en de Belgische Tax Shelter-maatregel

www.tristero.be
Persrecensies