Sono Io?

Circus Ronaldo

vr 29/04/2022, 20U00
Tent Baenslandwijk
za 30/04/2022, 20U00
Tent Baenslandwijk
zo 01/05/2022, 20U00
Tent Baenslandwijk
ma 02/05/2022, 20U00
Tent Baenslandwijk

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

De online ticketverkoop is stopgezet. Er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar aan de tent!

 

Danny en Pepijn Ronaldo, vader en zoonsamen op scène. Via hun gedeelde liefde voor muziek en spielerei bouwen ze een brug tussen gelijkenissen en verschillen. De vader lijkt vastgeroest in zijn verleden, hopeloos zoekend naar een aloud, maar vergaan gevoel van extase. De zoon zoekt naar de verzoening tussen het oude circus dat zijn vader creëerde en de wereld daarbuiten. 

De wortels van Circus Ronaldo reiken terug tot ver in het verleden, met Danny en Pepijn als zesde en zevende generatie. Met zeven als heilig getal brengen ze nu een ode aan dit verleden: Sono io? (Ben ik dat?). Geniet mee van deze queeste naar hereniging, tussen vader en zoon, tussen speler en publiek, tussen oude glorie en nieuwe kansen.

Voor iedereen vanaf 12 jaar

Prijzen
Kansentarief : € 3.6
-16 : € 9
Vriendenpas : € 15
-26 : € 15
+65 : € 17
Standaardtarief : € 18
Duur 75 min
Extra

van en met: Pepijn en Danny Ronaldo; eindregie: Frank van Laecke / coproductie: Théatre Firmin Gémier / La Piscine – Pôle national des arts du cirque (Châtenay-Malabry), Theater op de Markt – Dommelhof (Pelt), Miramiro (Gent) / met steun van: Cultuurhuis de Warande (Turnhout), GC ’t Blikveld Bonheiden en de Vlaamse Gemeenschap

 

VOORSTELLING OP LOCATIE:
Deze voorstelling vindt plaats op het basketbalplein in de Baenslandwijk (hoek Beneluxstraat / Pater Segerstraat). Door werken in de Beneluxstraat is de toegang vanuit de Hoveniersstraat afgesloten. De circustent is te bereiken via de Driegaaienstraat en de Pater Segerstraat.
Parkeerplaatsen in de wijk zijn beperkt, kom met de fiets indien mogelijk, we voorzien voldoende fietsenstallingen.                                                                              Het kan frisjes zijn in de tent, kleed je warm genoeg aan.

www.circusronaldo.be
Persrecensies