Comedy@Foyer

Amelie Albrecht / Lukas Lelie / MC Stijn Verdegem

do 03/12/2020, 20U00
De Foyer

Amelie Albrecht
Over het leven van de 25-jarige Amelie kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. Tot voor kort was ze een ongemotiveerde postbode met maar twee interesses, namelijk: Duvel. Haar hond en het bier. Een quarterlife-crisis zal haar niet overkomen, dat is te vermoeiend. Het liefst wil ze een job waarvoor je weinig moet doen en altijd kan uitslapen. Dus doet ze comedy.
Haar stijl is onvervalste stand-upcomedy met een zeker je-m’en-foutisme en veel zelfrelativering.
Amelie is nog geen jaar bezig, maar won in december wel meteen Humo's Comedy Cup 2018.

Lukas Lelie
In november 2012 stapte Lukas Lelie voor het eerst op het podium tijdens de voorronde van Humo’s Comedy Cup. Wat volgde was een indrukwekkend parcours.
Nu hij fulltime comedian is en geen student meer, is  het tijd om volwassen te worden. Beetje bij beetje knipt hij de banden door met het thuisfront. Koken doet hij zelf, de was gaat nog naar de mama... correctie: komt zij ophalen. Het rijbewijs is eindelijk binnen, het lief nog niet. Stap voor stap dus, Maar hij doet zijn best.

Stijn Verdegem
Stijn is 27 jaar, waarvan hij al 12 jaar met kinderen werkt. Naast het proberen opvoeden van kinderen probeert hij ook menig man aan het lachen te brengen. Zijn humor gaat van haha naar hoho. Er is genoeg Stijn voor iedereen! Winnaar publieksprijs Commeere Comedy Cup en halve finalist van De Humorklas 2018. Maar ongetwijfeld een winnaar van jouw hart.

Prijzen
Eén tafel voor max. 4 personen : € 70
Duur 02:05
Extra

Amelie Albrecht / Lukas Lelie / MC Stijn Verdegem

Verkoop per tafel van 4 personen, inclusief tapas.