FokkoF

Barbara Sarafian

do 20/05/2021, 20U00
Stadsschouwburg

Met kwetsbare bravoure en veel humor vertelt Barbara Sarafian in FoKKoF over de zonde van het vrouw-zijn. Ze vertoeft maar al te graag tussen glazen plafond en glazen afgrond en vanuit die positie kijkt ze verwonderd naar de maatstaven en rolpatronen die ons worden aangepraat. FoKKoF is haar keuze, haar plicht.  Ze zal fluisteren, liefdevol gieren en begeleid door muzikant Lewis zelfverzonnen fado’s zingen.

Barbara Sarafian voorstellen is eigenlijk overbodig. Met meer dan 25 films en ontelbare televisiereeksen heeft iedereen haar al aan het werk gezien. Nu staat Barbara voor het eerst op de planken met een zelfgeschreven monoloog.

Lewis is een singer-songwriter, die dit jaar als eerste Belg afstudeerde aan de Paul McCartney Academy in Liverpool. Barstensvol talent dus en een sensatie tijdens The Voice (die hij moest verlaten om in Liverpool te starten) … dit wordt een hele grote!

Extra

tekst en spel:  Barbara Sarafian / muziek: Lewis / regie: Barbara Sarafian en Mathijs F. Scheepers / productie: Poolster

bekijk ook

Grof Geschud

Lijmen

za 12/12/2020, 20U00
Stadsschouwburg
theater humor

Adriaan Van den Hoof

’t Zal schoon zijn als het af is

do 11/02/2021, 20U00
Stadsschouwburg
humor

Pieter Verelst

Amai

wo 05/05/2021, 20U00
Stadsschouwburg
humor