Every Word Was Once An Animal

Ontroerend Goed

geannuleerd
di 01/12/2020, 20U00
Stadsschouwburg

De voorstelling begint wanneer iemand op scène komt, naar de microfoon stapt, de hoogte aanpast en begint te spreken. De persoon die dit gaat doen, is goed in beginnen. Iedereen wou die scène graag spelen, maar het lot heeft beslist wie het wordt.

Als je begint, zet je de toon voor de hele voorstelling. En dat is niet gemakkelijk: beginnen. Het is een zware verantwoordelijkheid, want als de eerste zinnen goed landen, is dat pure magie. Het begin kan uiteraard niet voor eeuwig doorgaan. De rest van de voorstelling moet ook gebeuren. Neen, we gaan niets verklappen. Maar vertrouw ons. We vertellen je verhalen.

In Every Word Was Once An Animal danst Ontroerend Goed op het slappe koord tussen de waarheid en een andere waarheid. Vergeet wat je net las. Onthou gewoon dat een halve waarheid vaak een grote leugen is.


 

Extra

regie: Alexander Devriendt / spel: Shôn Dale-Jones, Karolien De Bleser, Charlotte De Bruyne, Aaron J. Gordon, Bastiaan Vandendriessche / tekst: Alexander Devriendt, Charles Purcell, Angelo Tijssens, de cast / muziek: Joris Blanckaert / scenografie en techniek: Thibault Annoot (stage), Pepijn Mesure, Babette Poncelet / kostuums: Leentje Kerremans, Valerie Le Roy / coproductie: Perpodium, Richard Jordan Productions, Theatre Royal Plymouth, Vooruit / met de steun van de Vlaamse Overheid, Stad Gent, de Belgische Tax Shelter-maatregel

www.ontroerendgoed.be
bekijk ook
geannuleerd

WUNDERBAUM

Schaapjes op het droge

wo 09/12/2020, 20U00
Stadsschouwburg
theater

LOD/Marlies Tack/Jakob Ampe/Kristien De Proost

Zoutmijnen en zenuwlijders

wo 20/01/2021, 20U00
Stadsschouwburg
theater

Abattoir Fermé

De kersenvla

di 09/03/2021, 20U00
Stadsschouwburg
theater