Papin

Ilse de Koe/Tania Van Der Sanden/Karlijn Sileghem/Nils De Caster

geannuleerd
zo 29/11/2020, 14U00
Stadsschouwburg

Een gewezen operazangeres woont samen met haar zoon. De tirannieke diva dwingt haar muzikale nageslacht in de ondergeschikte rol van begeleider van haar vocalises. Dit spel van dominantie en underdog wordt brutaal doorbroken door de aanwerving van nieuwe diensters in de villa. De zussen Papin doen hun intrede en verstoren meteen de delicate balans. Het bizarre duo heeft een eigen verrassende agenda.

Snedige dialogen en grappige situaties resulteren in een onafwendbare catharsis. Handelen de zussen uit angst om hun liefde en dromen te verliezen of is het pure afgunst? Dit modern sprookje is een cocktail van humor en muziek. Uitvergrote situaties, verwrongen relaties, verblindende ego’s en afgedwongen slaafsheid leiden tot een broeierige sfeer in een wervelend theaterstuk, gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat zich in Frankrijk afspeelde tussen de twee wereldoorlogen.

Extra

van en met: Nils De Caster, Ilse de Koe, Karlijn Sileghem, Tania Van Der Sanden / tekst: Karlijn Sileghem e.a. / coach: Jan Bijvoet / vormgeving: Julie Vanden Berghe / beeldvoering: Mariuga Guimaraes / muziek: Nils De Caster / in samenwerking met CC De Grote Post, De Spil, Ghuislain, Leietheater / met de steun van de Belgische Tax Shelter-maatregel

 

 

bekijk ook
geannuleerd

WUNDERBAUM

Schaapjes op het droge

wo 09/12/2020, 20U00
Stadsschouwburg
theater

Muziektheater De Kolonie

IN TOPVORM!

wo 21/04/2021, 15U00
Stadsschouwburg
theater matinees

NTGENT/LUK PERCEVAL

Yellow. The Sorrows Of Belgium II: Rex

wo 28/04/2021, 20U00
Stadsschouwburg
theater