TITUS

Theater Froe Froe & Compagnie Lodewijk/Louis

Uitverkocht
do 06/02/2020, 14U00
Stadsschouwburg
Uitverkocht
vr 07/02/2020, 14U00
Stadsschouwburg

Met liefde voor humor en gruwel wordt de Shakespeare-klassieker Titus Andronicus bewerkt tot een hedendaags Tarantino-script vol brutale en explosieve poëzie. Met Mike De Ridder (NOMOBS), Stijn Cole en Hanne Torfs aan de muziek, beleef je het verhaal van een vredelievend man die het punt bereikt waarop hij kraakt. Het punt waarop hij meegaat in de waanzin van wraak.

Deze voorstelling is een kunstig verweven voorstelling vol poppentalent, livemuziek en acteergeweld. Heftig maar in een heldere en hedendaagse taal gebracht blijft ook deze Shakespeare boeien tot het eind.

“Hij die uit is op wraak, dient twee graven te delven”  -- Confusius

Prijzen
Leerkracht : € 0
Leerling Middelbaar : € 6
Leeftijd 4de en 5de middelbaar
Extra

tekst : Yves De Pauw naar W. Shakespeare
regie: Yves De Pauw en Marc Maillard
met: Yves De Pauw, Iris Van Cauwenbergh, Hanne Torfs, Mike De Ridder, Gert Dupont, Dries De Win, Kelly De Mol, Koen Swanenberg en Heleen Haest
muziek: Hihoptekst Mike De Ridder en beats Salahdine Kacemi (NoMoBS), Bella Bimba nummer door Hanne Torfs en alles onder de muzikale leiding van Stijn Cole, live op de scène
Gerealiseerd met steun van Taxshelter België, de Vlaamse Gemeenschap, het Vlaams Fonds voor de Letteren en de Stad Antwerpen. 

www.compagnielodewijklouis.org

 

www.froefroe.be
Persrecensies