Level Q

LAP VZW

do 26/09/2019, 14U00
Stadsschouwburg

Level Q is een theatrale dansvoorstelling waar 4 spelers tot het uiterste gaan. Spelen ze samen, elk voor zich of zit er een saboteur in het spel? Ze tasten elkaars grenzen af en dat van het publiek. 

Level Q is geïnspireerd op het kijkplezier dat mensen beleven bij verschillende spelen, spelprogramma’s en sportwedstrijden. Is een spel of wedstrijd spannend omdat je niet weet wie er zal winnen? Dat alles elk moment kan keren? Wordt een spel pas interessant als je de spelregels kent? De voorstelling wil het competitieve aspect ‘winnen en verliezen’ uitdiepen en in vraag stellen.

Duur 60 min.
Leeftijd 5de en 6de leerjaar
Extra

concept en choreografie : Dafne Maes & Danaé Bosman
dans en spel: Dafne Maes, Danaé Bosman, Piet Van Dycke & Bart van der Heijden/Steven Beersmans
muziek: Linde Carrijn
eindregie: Randi De Vlieghe
Een productie van LAP vzw. Coproductie CC Deurne, DE Studio, 30CC en CC Het Gasthuis.

 

EXTRA WORKSHOP:

Is een spel of wedstrijd spannend omdat je niet weet wie er zal winnen? Dat alles elk moment kan keren? Wordt een spel pas interessant als je de spelregels kent? Deze fysieke workshop wil het competitieve aspect ‘winnen en verliezen’ uitdiepen en in vraag stellen.
De workshop voor leerlingen is een perfecte aansluiting op de voorstelling en vindt plaats na de voorstelling. Te voorzien: grote ruimte met sportvloer of houten vloer en muziekinstallatie, max 25 leerlingen/workshop.
duur: 1 lesuur
kostprijs: 1.50 EUR per lln.

www.lapvzw.be