Een man een man

Herbert Flack & Bob De Moor

tickets
wo 18/03/2020, 14U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Heb je tickets over?  Ziehier onze ruilbox!
openen

Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de wc ging?

Nee tenzij je samen met een collega uit eten gaat om de vriendschap te versterken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de wc ging. Anders zou het zomaar kunnen dat zo’n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie. En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft.

Een man een man is een komedie over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn.

Bob De Moor en Herbert Flack die tot nu - toe vreemd genoeg - zelden de planken deelden, brengen deze komedie samen met Fleur Hendriks.
De recencies van de Nederlandse versie met Kees Prins en Pierre Bokma waren lovend: "De optelsom van een scherpe, valse tekst, mooie acteurs en een goede eindregie maakt van Een man een man, een fijne, irritante, goedgelukte voorstelling" Theaterkrant ****

"Prins en Bloemen schreven een hilarisch stuk waar de verbale ballen in hoog tempo over het net vliegen" Het Parool

Prijzen
Abo 10+ : € 12
Abo 5+ : € 13
-26 : € 13
+65 : € 15
Standaardtarief : € 16
Extra

met: Herbert Flack, Bob De Moor en Fleur Hendriks / regie: Tania Poppe / tekst: Kees Prins (o.a. ook Jiskefet) en Roel Bloemen / fotografie: Benny De Grove / techniek: Bart Mommerency / productie en scènografie: PopOp Producties

bekijk ook

Bert Kruismans, Jan De Smet, Karl Meersman

Alles goed?

vr 31/01/2020, 20U00
Stadsschouwburg
humor

Kamagurka & Herr Seele

The Return of the Comeback

do 30/04/2020, 20U00
Stadsschouwburg
humor

Begijn Le Bleu

Toch bedankt

di 09/06/2020, 20U00
Stadsschouwburg
humor