Till It's Over

SKaGeN

za 28/09/2019, 13U30
S.M.A.K. - Gent

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

Till It’s Over is een cross-disciplinaire samenwerking tussen het theatercollectief SKaGeN en de Amerikaanse action painter Richard Jackson rond de thema's burgeroorlog, tederheid en wraak. Jackson maakte een installatie op basis van Picasso’s bekende oorlogsschilderij Guernica.

Acteurs Valentijn Dhaenens en Clara van den Broek creëren een theatrale performance rond hetzelfde thema. Hoe gaan twee mensen om met de gevolgen van extreem geweld en wat is de blijvende impact wanneer de tijd zijn werk heeft gedaan? Kan geweld ons dichter bij elkaar brengen? Creëert geweld intimiteit?

Tijdens deze namiddag word je eerst doorheen de nieuwe museumopstelling gegidst in het kader van twintig jaar S.M.A.K. Na een korte pauze met koffie en taart laat SKaGeN zijn theatraal geweld op je los.

Er wordt vanuit Sint-Niklaas een bus ingelegd naar de locatie. Na reservatie ontvang je hierover verdere informatie.

13u30: vertrek bus / 14u30: gegidste rondleiding S.M.A.K. / 16u: koffie & taart / 16u45: voorstelling / 18u: bus terug

(Ticketprijs = inclusief busvervoer, toegang + gids S.M.A.K., koffie/taart en voorstelling)

PROGRAMMABLAD

Prijzen
Abo 10+ : € 28
Abo 5+ : € 28
-26 : € 28
+65 : € 28
Standaardtarief : € 28
Extra

concept en spel: Valentijn Dhaenens, Clara van den Broek / beeldend werk: Richard Jackson / bewegingsregie: Charlotte Vanden Eynde / kostuumontwerp: Barbara De Laere / productie: SKaGeN i.s.m. De Studio/Villanella / coproductie: C-TAKT, KASKA, S.M.A.K. / met de steun van de Vlaamse gemeenschap

www.skagen.be
Persrecensies
bekijk ook

SKaGeN

De vloed

wo 29/04/2020, 20U00
Stadsschouwburg
theater