ONGEHOORD!

Studio Guga

tickets
di 03/12/2019, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Heb je tickets over?  Ziehier onze ruilbox!
openen

We kennen Radio Guga, de band rond maestroloog Guga Baul, als een coverband van formaat. Maar momenteel werken ze onder de nieuwe naam Studio Guga aan een heel bijzonder nieuw verhaal: een eerste studioplaat.
Zoals vanouds zal Guga zijn beste stem-imitaties naar boven halen, maar deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Vandaar ook de titel ONGEHOORD!. Want zelfs de geïmiteerde artiesten hebben hun nummer nog nooit gehoord.  Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, De Kreuners, Clouseau of Het Zesde Metaal: in de gedaante van Guga Baul en de zijnen krijgen ze allemaal een gloednieuw nummer.
Muziekfenomeen Jean Blaute nam de productie voor deze plaat op zich en mag je daarom gerust de 'vijfde Beatle' van Studio Guga noemen. Ambiance verzekerd!


“Guga Baul is niet één maar tientallen uitstekende zangers.(...) Guga Baul en zijn steengoede band waren gewoon fantastisch in het kwadraat. Haarjuist zingen en van de ene stemkleur (stem van bekende artiesten) vlot overgaan in de andere: een nooit eerder gehoord huzarenstuk.” Het Nieuwsblad

Prijzen
Abo 10+ : € 21
Abo 5+ : € 22
-26 : € 22
+65 : € 24
Standaardtarief : € 25
Extra

met: Guga Baul (zang), Joost Van den Broeck (drums), Bert Embrechts (bas), Filip Bollaert (gitaar), Jacques Motmans (toetsen)

bekijk ook

Histrylogie

Het verhaal van de 2 Meter Sessies

wo 02/10/2019, 20U00
Stadsschouwburg
muziek

LIVING ROOTS

Women of the 90’s

ma 18/11/2019, 20U00
Stadsschouwburg
muziek

Stijn Van de Voorde

For Those About To Rock: I Salute You (dernière)

wo 01/04/2020, 20U00
Stadsschouwburg
theater muziek