De vloed

SKaGeN

wo 29/04/2020, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

Er is een huis bij de zee en daarin woont een verliefd paar, een man en een vrouw. Ze hebben hun leven mooi ingericht: een prachtige omgeving, tijd voor elkaar en tijd voor zichzelf. Maar op een ochtend liggen er aangespoelde lichamen op het strand, eerst enkele volwassenen en dan een kind. Hij doet er alles aan om zijn leven zo onverstoord mogelijk verder te kunnen leiden. Zij raakt steeds verder aangetast.

Daar waar het verliefde stel vroeger zo goed samen stil kon zijn, wordt hun stilte nu een afgrond van onbegrip. Ze had het kind misschien nog kunnen redden of vasthouden, denkt ze, als hij haar maar had geholpen? Of is ze eigenlijk laf en zoekt ze in hem een excuus om niet te moeten handelen? Waarom zegt hij niets?

De vloed gaat over onze (on)mogelijkheid tot empathie, over hoe we ons gedragen als iets ons geluk bedreigt en over de impact van de wereld op ons privéleven.

Prijzen
Abo 10+ : € 10
Abo 5+ : € 11
-26 : € 11
+65 : € 13
Standaardtarief : € 14
Duur 55 minuten
Extra

spel: Hera Hammenecker/Aurelie Weisbrich, Clara van den Broek / tekst: Paul Verrept / kostuum: Barbara De Laere / vorm: Eric Engels, Clara van den Broek, Paul Verrept / choreografisch advies: Randi De Vlieghe / stemopname: Jeroen Wuyts / in samenwerking met DE Studio-Villanella / met de steun van Vlaams Fonds voor de Letteren en de Vlaamse Gemeenschap

Inleiding om 19u30

www.skagen.be
Persrecensies