Iemand van ons

Tristero

zo 05/04/2020, 15U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

Met wie zou jij graag eens de lakens delen? En waar zou jij het dan over hebben?

Speciaal voor jou kruipt een doorwinterde cast van acteurs en actrices samen in een groot bed om het te hebben over de politiek, de liefde en het leven. Met een trefzeker gevoel voor humor tasten ze elkaar af, liggen ze te luisteren of te woelen en geven ze zichzelf bloot.

Iemand van ons zit vol grote en kleine uitspraken: clichés, statements en geheimen volgen elkaar met een vaart op. De spelers bieden - ontwapenend en schalks - een onverwachte inkijk in hun gedachtewereld en privéleven.

Strategie, verraad, compromis, ontgoocheling, gezond verstand, tranen van geluk: ze passeren allemaal de revue. In die stroom van banale én interessante, scherpe én vage uitspraken, verschijnt de mens: kwetsbaar of sterk, eenzaam of niet, eerlijk en vals tegelijk.

Van de oerversie van Iemand van ons, die in 2006 bij ons te gast was, werd met succes een Franstalige en een Portugese versie gemaakt. In 2020 presenteert Tristero een remake met de frisse inbreng van spelers met veel levenservaring.

Prijzen
Abo 10+ : € 11
Abo 5+ : € 12
-26 : € 12
+65 : € 14
Standaardtarief : € 15
Duur 1u20
Extra

met: Kristin Arras, Janine Bischops, Reinhilde Decleir, Bob De Moor, Kris Smet, Mark Verstraete / concept en tekst: Peter Vandenbempt / vormgeving: Emma Denis / uitvoering decor: Wing Nuts Decor / coproductie: Kaaitheater, Perpodium / met de steun van de Vlaamse Gemeenschap en de Tax Shelter van de Belgische federale overheid

www.tristero.be