De woordenaar

De Kolonie MT

tickets
di 03/03/2020, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Heb je tickets over?  Ziehier onze ruilbox!
openen

Een man komt op. Als de zon. Hij is al opgewarmd. Hij straalt. Hij lacht naar de mensen. Hij lacht naar de instrumenten om zich heen. Hij aait een orgeltje. Hij schraapt zijn keel.

"Mensenlief! Goeienavond! Deze avond is een mooie avond. Bijzonder en wonderlijk. Want vanavond breng ik u thuis! Wat de wetten niet kunnen regelen, regelen we hier. Wat te alledaags is voor mij en voor u, doorbreken we nu. Met, hoe anders, een verhaal over liefde en verlies.

Over de mens dus. Dat volgevochten wezen, dat leeggeliefde dier. Dat zoekertje in de gazet van het bestaan. Morgen draaien we er de patattenschillen in. Ik begin."
De man doet zijn mond open. Er komt muziek uit.

De woordenaar is een explosief theaterconcert waarin Bruno Vanden Broecke, omsingeld door topmuzikanten en instrumenten, een man is met een missie. Hij duikt onder in het leven van alledag. In jouw leven zoals het is of zoals je dacht dat het was.

Prijzen
Abo 10+ : € 11
Abo 5+ : € 12
-26 : € 12
+65 : € 14
Standaardtarief : € 15
Extra

tekst, spel en concept: Bruno Vanden Broecke / compositie en concept: Bo Spaenc / livemuziek: Bo Spaenc, Johan Vandendriessche, Pol Vanfleteren, Dante Verspaendonck of Amber Meert / vorm: Mark Van Denesse / kostuums: Chris Snik / met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, het cultuurcentrum Berchem, de Belgische Tax Shelter-maatregel, Gallop Tax Shelter

Inleiding om 19u30

 

www.dekoloniemt.be
bekijk ook

de KOE

ACHTER/AF

di 24/03/2020, 20U00
Stadsschouwburg
theater

SKaGeN

De vloed

wo 29/04/2020, 20U00
Stadsschouwburg
theater

Silke Huysmans/Hannes Dereere

Mining Stories

di 05/05/2020, 20U00
Stadsschouwburg
theater