Bloemen van een autist

Tutti Fratelli

za 01/02/2020, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

“Blijkbaar vind ik de wereld beangstigend en bedreigend …
Ge moet de gazet eens openslaan.
Vindt gij de wereld niet beangstigend en bedreigend?”

Bloemen van een autist is een verhaal over de onmogelijkheid van twee geliefden om tot elkaar te komen. De stad loert mee, de hele tijd: vanop de straat, vanuit de appartementsblokken, de riolen en de zolderramen.

Onder leiding van Reinhilde Decleir is Tutti Fratelli al sinds jaar en dag een huis voor de meest kwetsbaren en een artistieke vrijplaats met aandacht voor de schoonheid van het onvolmaakte. Voor Bloemen van een autist schrijft Jan Sobrie een tekst voor de Fratelli, die zoals gewoonlijk ploeteren met woorden, gezang en dans op zoek naar hun zijn of niet­-zijn in deze wereld. Fien Desmet en Anneleen Boehme flankeren met zang en muziek.

Prijzen
Abo 10+ : € 12
Abo 5+ : € 13
-26 : € 13
+65 : € 15
Standaardtarief : € 16
Duur 1u
Extra

tekst: Jan Sobrie / regie: Reinhilde Decleir, Jan Sobrie / spelers: Christo Anagnostu, Paula Bartelen, Peggy Beaujean, Chantal Boels, Hilde Boogaerts, Walter Canipel, Karlien Cauterman, Christine De Clerck, Michael Delissen, Silvio Espirito, Riccardo Federico, Hannelore Hens, Sainbayar Khishigbayar, Glenn Liebens, Juan Maldonado, Marc Moens, Matthias Peersman, Arend-Johan Praats, Dirk Rypens, Anna Schoonbroodt, Brenda Schoonbroodt, Katty Van Beeck, Kristien Van den Bogaert, Ann Van den Eynden / composities en muzikale leiding: Anneleen Boehme, Fien Desmet / muzikanten: Jon Birdsong, Stefaan Blancke, Anneleen Boehme, Fien Desmet, Wout Goris, Dasiel Morales Forcade, Raquel Sánchez Gonzalez, Lidia Sierra Rodríguez, Femke Sonnen, Tobe Wouters / decorontwerp: Giovani Vanhoenacker / decoruitvoering: Kopspel vzw / kostuums: Hannah Chebaro, Amber Meyntjens

Inleiding om 19u30

Na de voorstelling ook zo de behoefte om je hart te luchten? Kom dan na Bloemen van een autist biechten in De Biechtstoel, een installatie van de Zendelingen.

www.tuttifratelli.be
Persrecensies