The Big Drop-Out

Hof van Eede

tickets
di 01/10/2019, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Heb je tickets over?  Ziehier onze ruilbox!
openen

Wat als je er nu eens gewoon mee zou stoppen? Je werk, het geregelde leven, datgene waar je goed in bent. Je moet je leven veranderen, fluistert iets jou in. En je luistert. Deze keer wel, omdat je - als in een visioen - ziet wie je had moeten zijn. Dus stop je. Je laat alles vallen, jezelf incluis, in dat zwarte gat.

The Big Drop-out

Er is iets fascinerends aan mensen die ‘ermee’ stoppen. De rat die ontsnapt uit de ratrace, de dromers die hutten bouwen in het bos, de schrijvers die zichzelf in de kantlijn plaatsen. Deze verzakers maken van iets-niet-doen een tragische en heroïsche daad. Het is namelijk bijzonder moeilijk niets te doen in een wereld waarin je even snel moet rennen als hij voortdendert.

In The Big Drop-Out stelt Hof van Eede zich de vraag waarom die droom zo verleidelijk is: de hut in het woud, het verlangen naar een eiland ver weg van de moderniteit en de menigte. En wat als een groep toneelspelers beslist om geen toneel meer te spelen?

Prijzen
Abo 10+ : € 11
Abo 5+ : € 12
-26 : € 12
+65 : € 14
Standaardtarief : € 15
Extra

tekst: Wannes Gyselinck, Ans Van den Eede / spel: Greg Timmermans, Ans Van den Eede, Manon De Baecke (stage), Bas Vanderschoot (stage), Mitch Van Landeghem (stage) / geluidsontwerp: i.s.m. geluidskunstenaar Toon Callier / eindcoaching: Willem de Wolf / kostuums: Marlene De Smet / coproductie: De Grote Post / in samenwerking met CAMPO / met de steun van de Vlaamse Overheid

Inleiding om 19u30

www.hofvaneede.be
bekijk ook

Alexia Leysen/Valentijn Dhaenens/BRUT

KNAUS

wo 23/10/2019, 20U00
Stadsschouwburg
theater

Cie Cecilia

Locke

di 28/01/2020, 20U00
Stadsschouwburg
theater

Silke Huysmans/Hannes Dereere

Mining Stories

di 05/05/2020, 20U00
Stadsschouwburg
theater