Pak'm

BONTE HOND

zo 20/10/2019, 11U00
Stadsschouwburg, scène op scène
zo 20/10/2019, 14U00
Stadsschouwburg, scène op scène

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van Pak’m: een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren op een speelvlak van 5 bij 5. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?


We zien drie ogenschijnlijk 'volwassen' presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been, gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep.
Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau. Voor iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

Om de hilariteit van die woordeloze achtervolgingen is het regisseur René Geerlings in Pak ‘m ‘’te doen.” (Annette Embrechts in Volkskrant)

Prijzen
Abo 10+ : € 9
Abo 5+ : € 9
-16 : € 7
-26 : € 9
+65 : € 9
Standaardtarief : € 9
Duur 35min.
Leeftijd 4+
Extra

regie: René Geerlings
medemaker-soundtrack: Wim Conradi
spel: Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias, Linda Zijl, Mathijs Mahler, Frankly Joe Maulany, Henke Tuinstra e.a. (in wisselende samenstelling)

www.bontehond.net