Johnyboy

Elena Peeters

di 24/09/2019, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

Drie jaar na haar voettocht naar Rome waarover ze vertelde in haar monoloog ELENA zoekt Elena Peeters in Johnyboy de verbinding opnieuw op, maar dit keer op een minder evidente manier. Geen pelgrimstocht, wel een bezoek aan de zwaarst bewaakte gevangenis van Texas. Daar ontmoette ze drie pennenvrienden. Eentje kreeg levenslang en de andere twee de doodstraf.

"Wie heeft het recht om te beslissen over iemand zijn leven?", vraagt de theatermaakster zich af. "Ik probeer vooral te tonen wat ik gezien heb en breng mijn eigen twijfel in de voorstelling naar voren."

Johnyboy is een ijzersterke monoloog, een verslag van een roadtrip die je bij de lurven grijpt en een zoektocht naar schoonheid en antwoorden.

PROGRAMMABLAD

Prijzen
Abo 10+ : € 10
Abo 5+ : € 11
-26 : € 11
+65 : € 13
Standaardtarief : € 14
Duur 1u25
Extra

tekst en spel: Elena Peeters / coaching: Suzanne Grotenhuis / dramaturgie: Sebastian Müngersdorff, Rosa Vandervost / scenografie: Berten Vanderbruggen / lichtontwerp: Sander Salden / soundtrack: Tom Tiest / productie: SLAK / coproductie: De Warande, De Nwe Tijd, hetpaleis

Inleiding om 19u30

Na de voorstelling ook zo de behoefte om je hart te luchten? Kom dan na Johnyboy biechten in De Biechtstoel, een installatie van de Zendelingen.

www.gewoonslak.be
Persrecensies