AKABEATS GOES CLASSIC

Universitair Harmonieorkest Leuven (UHO)

ma 26/11/2018, 20U00
Stadsschouwburg

Op maandag 26 november speelt het Universitair Harmonieorkest in Sint-Niklaas. Het orkest brengt er in de prachtige Stadsschouwburg een ode aan het spel. Het UHO zet zijn benefiettraditie graag voort en speelt dit jaar bijgevolg onder één hoedje met de Sint-Niklase scoutsgroep Akabe Sint-Johan.

Het Universitair Harmonieorkest bestaat uit studenten, oud-studenten en personeelsleden van de KU Leuven en de UC Leuven-Limburg. Vanaf 20u kan u komen genieten van het samenspel van dit 90-koppig harmonieorkest. Op het programma staan onder andere Symfonie nr. 1 van Johan de Meij, het overbekende Hymn to the fallen van John Williams en Belkis Regina di Saba van Resphigi.

Spelmaker van de avond is oud-scout Bart Foubert, bekend van de Nederlandstalige groep Karree Konfituur. Hij neemt u in hoedanigheid van scoutsleider tussen de stukken door mee op sleeptouw doorheen een typische scoutsdag.

Met uw aanwezigheid op het concert steunt u Akabe -een jeugdvereniging voor jongeren met een mentale en/of fysieke beperking. Iedere zondag voorziet deze enthousiaste groep vrijwilligers een inclusieve scoutsactiviteit waar jongeren met verschillende soorten van beperking en leeftijd aan kunnen deelnemen. De Akabegroep is ingepland in het bredere Scoutsdistrict Klaas. De opbrengst van het concert zal vooral aangewend worden voor de aanbouw van een nieuwe snoezelruimte, de voortzetting van de werking, en de financiering van het buitenlands kamp komende zomer. Meer info http://www.akabesintjohan.be

Prijsinfo: Leden en oud-leden van Scouts en Gidsen Vlaanderen kunnen genieten van het voordeeltarief van €10 i.p.v. €15 op vertoon van hun lidkaart (of als ze opdagen in scouts-tenue) samen met het gereserveerd voordeelticket aan de inkom. Leerlingen van SAMWD Sint-Niklaas genieten ook van een korting en vragen we om -samen met het gereserveerde voordeelticket-  hun leerlingenkaart te vertonen aan de inkom. 

Aan de kassa: respectievelijk €12 en €17.


Het wordt ongetwijfeld een onvergetelijke scouts-avond. Dus: AkaBE there!

Prijzen
Leerlingenkaart SAMWD Sint-Niklaas : € 10
leden Scouts & Gidsen Vlaanderen : € 10
Standaardtarief : € 15
www.uho.be/