CC Sint-Niklaas

Rondleiding in de expo Mous Lamrabat

vr 01/02/2019 - vr 22/03/2019
Tentoonstellingszaal cultuurcentrum - Zwijgershoek

Het werk van fotograaf Mous Lamrabat is zowat overal te zien: Elle, Weekend Knack, DS Magazine en op verschillende internationale platforms. Zelfs Stromae poseerde glansrijk voor zijn lens. Daarnaast stond Lamrabat mee aan de wieg van verschillende lifestyle magazines. In de (inter)nationale mode- en fotografiewereld is hij intussen uitgegroeid tot een begrip.
Maar nooit eerder was het werk van Mous Lamrabat te zien in expoformaat op deze schaal. Exclusief voor CC Expo komt hij terug naar zijn heimat: Sint-Niklaas. Hij brengt er een expo met nooit eerder vertoond vrij werk. Persoonlijke beelden, gekenmerkt door zijn unieke stijl: stilistisch uitgepuurde beelden, hoog fashiongehalte, en altijd met een licht absurd kantje. Een stukje New York in Sint-Niklaas om niet te missen.

Tarief

Een bezoek aan de tentoonstelling, gids inbegrepen bedraagt 4 EUR per leerling. Begeleiders gratis.

Prijzen
leerkrachten : € 0
Scholentarief : € 4
Duur 1 uur
Leeftijd Eerste - tweede - derde graad secundair onderwijs
Extra

Mous Lamrabat is een fotografietalent van Sint-Niklase bodem. Met zijn heel toegankelijk fotowerk maakt hij thema's zoals interculturaliteit, religie en esthetiek bespreekbaar voor een brede groep jongeren. De beelden sluiten ook aan bij de leefwereld en instagramcultuur van jongeren. De expo vindt o.m. aansluiting bij de lessen Zedenleer, godsdienst, Islam, esthetica, fotografie en meer.

mousmous.com/