De Zonfabriek / Oduwale / Della Rocha

podium@foyer
do 19/04/2018, 20U00
De Foyer

Voor de laatste editie van dit seizoen nodigt Podium@Foyer uit:

Patricia Peelman & Christine Van Daele (aka ‘De Zonfabriek’), Bukky Oduwale (a.k.a. ‘Ayo Otis’) en Marcos Della Rocha voor een improvisatorische samenwerking: een bijzondere en gewaagde mixtuur!

De prettig gestoorde en kleurrijke speelsheid van De Zonfabriek, de taboedoorbrekende en sensuele dans van Ayo Otis, en de exotische 'música brasileira' van Marcos della Rocha in een nooit eerder vertoonde & verrassende mix op het podium.

In dit concept ontmoeten artiesten elkaar voor het eerst en gaan we voor een unieke, eenmalige beleving tussen publiek en artiesten uit verschillende disciplines. Voor al wie van de vonk van het experiment houdt!

Gratis toegang.

 

De Zonfabriek is het geesteskind van Patricia Peelman en Christine Van Daele. Ze organiseren allerhande workshops voor jong en oud en bestaan ondertussen meer dan 15 jaar. Een gevestigde waarde in het Sint-Niklase cultuurleven.
meer info via www.zonfabriek.be

Ayo Otis is de artiestennaam van danseres Bukky Oduwale, geboren in Sint-Niklaas en later uitgeweken naar Amsterdam. Bukky brengt moderne dans met een vrouwelijke touch.
https://www.facebook.com/Femmetitude

Marcos Della Rocha is een drummer-percussionist met Braziliaanse roots. Je kan hem kennen van het Gentse trio Parel of het Fujinn Open Orchestra. Of als je bekend bent met de Gentse jazz-scène zag je hem ongetwijfeld al jammen in bijvoorbeeld de Hot Club de Gand.