Invited

Seppe Baeyens/Ultima Vez

za 29/09/2018, 18U00
Stadsschouwburg, scène op scène
za 29/09/2018, 21U00
Stadsschouwburg, scène op scène

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Heb je tickets over?  Ziehier onze ruilbox!
openen

Seppe Baeyens’ nieuwe voorstelling INVITED komt er na intensief onderzoek naar (podium)ruimte en co-auteurschap binnen hedendaagse dans. Hij formuleert zijn artistieke antwoord op de vraag hoe het publiek mee de choreografie van een voorstelling kan schrijven. Met dans als woordeloze taal wil hij binnen beperkte tijd en ruimte een gemeenschap stichten waarbij de grenzen tussen cast en publiek vervagen.

INVITED bestaat uit een diverse en intergenerationele groep performers die een weerspiegeling vormt van de samenleving. Het publiek neemt een actieve rol in en krijgt de kans het heft in eigen handen te nemen. De scenografie van kunstenaar Ief Spincemaille verbindt en verdeelt, wordt zichtbaar en onzichtbaar en leidt publiek en performers doorheen het collectief geschreven verhaal.

gecreëerd met: Emile Van Puymbroeck, Luke De Bolle, Chisom Onyebueke Chinaedu, Leonie Van Begin, Rosa Boateng, Oihana Azpillaga, Ischa Beernaert, Esther Motvanya, Roel Faes, Trui De Mulder, Adnane Lamarti, Seppe Baeyens, Frank Brichaud, Stefaan Verlinden, Elisabeth Wolfs, Leon Gyselynck / muziek: Stef Heeren, Kwinten Mordijck, Karen Willems

Ook voor kinderen vanaf 12 jaar. Geselecteerd voor het Theaterfestival 2018

PROGRAMMABLAD Invited

Prijzen
Standaardtarief : € 16
+65 : € 15
-26 : € 13
Abo 5+ : € 13
Abo 10+ : € 12
Duur 60 minuten
Extra

regie en choreografie: Seppe Baeyens / artistiek advies: Wim Vandekeybus
coproductie: KVS / met de steun van: Tax Shelter Maatregel van de Belgische Federale Overheid, Casa Kafka Pictures Tax Shelter empowered by Belfius

Inleiding om 17u30 en 20u30

Na de voorstelling ook zo de behoefte om je hart te luchten? Kom dan na INVITED biechten in De Biechtstoel, een installatie van de Zendelingen.

www.ultimavez.com
Persrecensies