Bagaar

Arsenaal/Lazarus/Toneelhuis

tickets
do 23/05/2019, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Heb je tickets over?  Ziehier onze ruilbox!
openen

Met deze bewerking van Coup de Torchon, een film van Bertrand Tavernier uit 1981, zet Guy Cassiers zijn theatrale zoektocht verder naar de donkerste diepten van de menselijke ziel. Het universum dat Tavernier schetst in zijn film is van God los. De concepten van goed en kwaad hebben iedere vaste grond verloren. Lucien Cordier is een politieman die op weinig respect kan rekenen. Hij ziet de corruptie van zijn omgeving door de vingers totdat er iets in hem kantelt en zich zonder enige scrupule begint te ontdoen van iedereen die hem voor de voeten loopt.

Voor Bagaar gaat regisseur Guy Cassiers een verbond aan met het theatercollectief Arsenaal/Lazarus. De samenwerking tussen beiden wordt een confrontatie tussen scenografische precisie en baldadige speelsheid, tussen literaire ernst en schijnbare lichtvoetigheid.

Prijzen
Standaardtarief : € 15
+65 : € 14
-26 : € 12
Abo 5 extra : € 12
Abo 10 extra : € 11
Extra

naar: Coup de Torchon van Bertrand Tavernier en Jean Aurenche / bewerking en regie: Guy Cassiers en Lazarus / met: Katelijne Damen, Koen De Graeve, Pieter Genard, Marianne Loots, Günther Lesage, Ryszard Turbiasz, Joris Van den Brande, Charlotte Vandermeersch / scenografie: Tim Van Steenbergen

Inleiding om 19u30

www.arsenaallazarus.be
bekijk ook
Uitverkocht

Compagnie Cecilia / Arne Sierens

De broers Geboers

di 02/04/2019, 20U00
Stadsschouwburg
theater

BERLIN

Zvizdal

di 28/05/2019, 20U00
Stadsschouwburg, scène op scène
theater