Drarrie in de nacht

Jr.cE.sA.r/KVS

di 26/03/2019, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Heb je tickets over?  Ziehier onze ruilbox!
openen

Vraag niet wat een Drarrie is. Vraag liever wie Drarrie zijn. Vier gasten dagen de nacht uit, maar die blijft onverstoorbaar. De nacht laat niet met zich sollen. Hij wacht geduldig af en slaat op het juiste moment meedogenloos toe.

Junior Mthombeni, Fikry El Azzouzi en Cesar Janssens van het gezelschap Jr.cE.sA.r brengen Drarrie in de nacht, de succesroman van El Azzouzi die de Arkprijs van het Vrije Woord won, naar het theater.

De formule voor Drarrie in de nacht is getest en goedgekeurd. Verwacht je aan hiphop. Verwacht je aan slampoëzie. De beats komen op de scène tot leven en de talen vloeien in overvloed. Hoofdpersonage Ayoub (vertolkt door de schrijver zelf) en kompanen dwalen door de stad en loodsen je de nacht in, doorheen de eenzaamheid en het verdriet, de woede en de angst. Ze hebben niets of niemand, hooguit elkaar om op te vertrouwen en op terug te vallen.

PROGRAMMABLAD

Prijzen
Standaardtarief : € 15
+65 : € 14
-26 : € 12
Abo 5+ : € 12
Abo 10+ : € 11
Duur 75 minuten
Extra

tekst: Fikry El Azzouzi / regie: Junior Mthombeni / muziek: Cesar Janssens / van en met: Fikry El Azzouzi, Cesar Janssens, Said Boumazoughe, Rashif El Kaoui, Tom Van Landuyt, Junior Akwety / video: Eugenio Szwarcer / regie-assistentie en boventiteling: Inge Floré / coproductie: Behoud de Begeerte / met de steun van: Tax Shelter Maatregel van de Belgische Federale Overheid

Inleiding om 19u30

Na de voorstelling ook zo de behoefte om je hart te luchten? Kom dan na Drarrie in de nacht biechten in De Biechtstoel, een installatie van de Zendelingen.

www.kvs.be
Persrecensies