Drie zusters

Theater Zuidpool

za 16/02/2019, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Heb je tickets over?  Ziehier onze ruilbox!
openen

Theater Zuidpool speelt de Russische klassieker Drie Zusters.

Er zijn weinig theaterteksten geschreven die zo universeel betekenisvol zijn als Drie Zusters van Anton Tsjechov. Na de dood van hun vader proberen drie zussen op een heel eigen manier zin te geven aan het uitzichtloze bestaan op hun landgoed, hoewel ze vooral verlangen naar hun jeugd in Moskou.

Veel meer dan naar drie zussen en hun kleurrijke, absurd-tragische entourage, kijken wij naar onszelf. Tsjechov kijkt op zijn beurt naar ons en vraagt ons wat het is om mens te zijn, wat de zin van lijden is en waarom dat lijden voorafgegaan moet worden door een onverzadigbaar verlangen naar het onmogelijke.

Theater Zuidpool, bekend om zijn eigenzinnige ensceneringen van theaterklassiekers, verzamelt voor dit monumentale werk maar liefst elf fantastische acteurs. Geen hoofd- of bijrollen: dit wordt hét spelersensemblewerk waar het gezelschap inmiddels een patent op heeft.

PROGRAMMABLAD

Prijzen
Standaardtarief : € 15
+65 : € 14
-26 : € 12
Abo 5+ : € 12
Abo 10+ : € 11
Duur 80 minuten - pauze - 70 minuten
Extra

tekst: Anton Tsjechov / regie: Jorgen Cassier / spel: Sofie Decleir, Greet Verstraete, Evgenia Brendes, Lukas De Wolf, Koen van Kaam, Jan van Hecke, Kaat Hellings, Jan Hammenecker, Eric Van Herreweghe, Flor Decleir, Kristin Arras, Jacques De Bock

Inleiding om 19u30

www.zuidpool.be
Persrecensies