Saint Amour

Behoud de Begeerte

do 14/02/2019, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Heb je tickets over?  Ziehier onze ruilbox!
openen

Saint Amour van Behoud de Begeerte is in 2019 aan haar vijfentwintigste editie toe. Dat zilveren jubileum wordt als weleer bekroond met de viering van de liefde zelf. Die is zo al veelkoppig, ondefinieerbaar en moeilijk genoeg. Daarmee houdt Behoud de Begeerte opnieuw de handen vrij om al het fraais dat de komende tijd over de liefde wordt geschreven te omarmen: jong en gevestigd, hoofs en vrank, gekleurd en wit, binnenlands en buitenlands, maar alles steeds even buitenaards.
En natuurlijk vindt de liefde ook haar weg naar het scherm en het publiek, voor wie de fluwelen love seats alvast kunnen worden opgeschud.

De namen van Tommy Wieringa en Philippe Claudel circuleerden al even, maar inmiddels mag je gerust weten dat ook Radna Fabias, Bregje Hofstede, Delphine Lecompte, Bert Moerman en Ilja Leonard Pfeijffer (*) zullen aantreden. Cabaretsuperster Sven Ratzke en zingend wonder Sylvie Kreusch enteren je oor en hart. Sven Speybrouck presenteert.

(*) Donald Ray Pollock moest helaas afmelden, wegens een versneld afwerkingsproces van zijn nieuwe boek. Het leed wordt verzacht door de toevoeging van Ilja Leonard Pfeijffer, die dezer dagen furore maakt met zijn Grand Hotel Europa: aanvoerder van de bestsellerlijsten en ontvangen als ‘een echt meesterwerk dat de tijd zal trotseren’ (Trouw).

Lees hier het uitgebreider programma

 

Prijzen
Standaardtarief : € 18
+65 : € 17
-26 : € 15
Abo 5+ : € 15
Abo 10+ : € 14
Duur 60 minuten - pauze - 60 minuten
Extra

programma en regie: Luc Coorevits / productie: Leander Coorevits / dramaturgie: Hans Bogaert / projecties: Klaas Verpoest

www.begeerte.be
Persrecensies