Vanish Beach

Hof van Eede

di 08/01/2019, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Heb je tickets over?  Ziehier onze ruilbox!
openen

Vanish Beach van Hof van Eede start op Venice Beach, California, 1942. Met opgestroopte broekspijpen, in stijve burgerpakken zitten ze op het strand. Wat onwennig, wat te warm, wat te Europees, scheefgezakt in hun strandstoel. Vier Grote Duitse Cultuurdragers, ontsnapt aan de Naziterreur van hun thuisland. Hun gesprek over vrijheid en waardigheid stokt even, terwijl een Mickey Mouse-ballon over het strand vliegt.

Hof van Eede toont in Vanish Beach de zoektocht van vier Europeanen naar de troost in traditie, naar grond onder hun voeten, een bodem waar geen bloed aan kleeft. Kunnen ze alleen maar thuiskomen in hun gedeelde heimwee naar een verloren verleden of vinden ze vrijheid in de ontworteling?

PROGRAMMABLAD

Prijzen
Standaardtarief : € 14
+65 : € 13
-26 : € 11
Abo 5+ : € 11
Abo 10+ : € 10
Duur 1u50
Extra

concept: Wannes Gyselinck / tekst en creatie: Wannes Gyselinck, Ans Van den Eede / spel: Marjan De Schutter, Filip Jordens, Greg Timmermans, Ans Van den Eede / compositie en livemuziek: Hendrik Lasure (SCHNTZL) / inside eye: Louise Van den Eede / eindcoaching: Willem de Wolf / coproductie: Klarafestival, LOD muziektheater / in samenwerking met: CAMPO / met de steun van: de Vlaamse overheid en het Vlaams Fonds voor de Letteren

Inleiding om 19u30

www.hofvaneede.be
Persrecensies