Babelut Parcours / GOUD

Musica, Traffik Theater

vr 28/12/2018, 09U30
Tentoonstellingszaal Zwijgershoek
vr 28/12/2018, 14U00
Tentoonstellingszaal Zwijgershoek

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Heb je tickets over?  Ziehier onze ruilbox!
openen

“Wie een vriend vindt, vindt een schat (van goud)” luidt een Italiaans spreekwoord.
Rond dit mooie thema creëerden Musica en Traffik Theater een belevingsparcours voor de hele familie waarbij je kan kijken, luisteren, voelen, spelen en genieten!

In Babelut Parcours kunnen kinderen van 1 tot en met 5 jaar en hun (groot)ouders drie uur lang muziek en theater ontdekken. Je wordt meegenomen in een stroom van stemmen, ritmes en bewegingen, afgewisseld met  rust- en spelmomenten. In een knusse omgeving ontdek je samen met je (klein)kinderen spelenderwijs materialen en geluiden. Samen met muzikanten en acteurs ontpoppen kinderen en volwassenen zich tot kleine of grote kunstenaars. En dan botsen ze plots op een danseres en een violiste …
Meer verklappen we nog niet, maar je gaat zeker met een gouden blos op je wangen naar huis!

GOUD Babelut Parcours is een belevingsparcours van 180 minuten voor kinderen van 1 tot 5 en hun (groot)ouders. Je kan uiteraard ook vroeger weg, en deelnemers kunnen tijdens het parcours op elk moment even rusten, eten, drinken, verschonen of een stapje opzij zetten.

Prijzen
Standaardtarief : € 13
Abo 5+ : € 13
Abo 10+ : € 13
-16 : € 11
Leeftijd van 1 tot 5 jaar
Extra

regie: Daniel Tanson (concept & regie Goldmädchen)
acteurs, muzikanten, dansers: Aurore Braconnier (dans), Eleonora Savini (viool), Sarah Verhulst (zang), Jo Zanders (percussie), Sandra Delgadillo (dans)
gerealiseerd in samenwerking met: Lucerne Festival (Zwitserland), Kulturhaus Mersch (Luxemburg) en C-TAKT

Persrecensies