De Nacht - kunstenmarathon

SASK, SAMWD & CC
za 27/01/2018 - zo 28/01/2018
Stadsschouwburg

KUNSTENFESTIVAL

muziek - beeldende kunst - performance - poëzie - theater  - dans - dj

De Academie voor Muziek, Woord en Dans, de Academie voor Schone Kunsten Sint-Niklaas en het Cultuurcentrum slaan de handen in elkaar voor een 24 uur durend kunstenfestival. Op 27 januari om 12u wordt de aftrap gegeven voor dit klank- en beeldfestijn. Vanaf dan kunnen kunstliefhebbers van alle leeftijden
er doorlopend kijken, luisteren, genieten en deelnemen aan alles wat deze buren te bieden hebben!

24u muzikale, poëtische, beeldende, theatrale interventies.

Luister, kijk & geniet  met alle zintuigen van poëzie in QR en in beeld, een kleurrijk lichtorgel, burleske dans, de langste partituur, een geheime muziekkamer, nieuw talent op het vrij podium & een 24uren tentoonstelling.

24u doorlopende kijk- en doe activiteiten

Maak, mix, doe mee, ontdek, verras je zelf met allerlei te gekke workshops: ‘soundpaintings’, ‘laughter studies’, ‘nachtelijke partituren’, ‘street-art’, ‘kunstfabriekjes’,  ‘triltekeningen’, ‘open ateliers’, ‘stillevenkabinet’, ‘danssnelschetsen’ & one-minute sculptures.

24u lounge, hapjes en drankjes

Barista workshops, Fairtrade hapjes & drankjes, lekkere soep @ Foyer, een artistieke loungeruimte met stoelmassages, foodtrucks en een met ontbijt om mee af te sluiten.

24u Muziek van jong tot oud, van pop tot jazz, van vroeg tot laat…

Met ondermeer Eli Goffa, Jasper De Kind, Musical Songs, Two Times Nothing, Les Tzigales, Sitting Duck feat. Herman Van Snick, Maanzaad & DJ Thevanjazzndts.

Info en updates programma via het facebookevent

Zelf performer of muzikant? Neem dan deel aan het vrij podium. Schrijf je in voor 14 januari via dit formulier.

Prijzen
standaardtarief : € 0
Duur 24u
Leeftijd 4-99