Release album 'Written in the Stars'

Eli Goffa
za 23/12/2017, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Heb je tickets over?  Ziehier onze ruilbox!
openen

De Sint-Niklase muzikant Elie De Prijcker is terug... En hoe!?

Onder de naam Eli Goffa heeft hij met producer David Poltrock hard gewerkt aan dit nieuwe project. Er werden een aantal kopstukken bij betrokken waaronder de Amerikaanse mixer Greg Gordon die zijn bijdrage leverde aan de indringende sound.

De nieuwe songs dampen van soul, Americana en roots-vibes, ze worden tot diep in je ziel geïnjecteerd waardoor je van de ene emotie in de andere gesleurd wordt. Daarnaast wordt er ook al eens occasioneel gelonkt naar CSN&Y, José Gonzalez of Ray Lamontagne.

Bent Van Looy, Frances en Hooverphonic staan op zijn fanlijst. Eli Goffa mocht voor hen al enkele voorprogramma's verzorgen.
Ook Het Depot in Leuven staat op die lijst en heeft Eli Goffa tot Artist In Residence bekroond. Radio 1 dropte op zijn beurt dan weer de laatste singel When all hell breaks loose prompt in hun playlist.

Elie is zeer vereerd dat hij zijn nieuwe project met full band in de Stadsschouwburg van zijn thuisstad mag voorstellen. Vanaf die dag zal zijn nieuwe album Written in the Stars zowel online als op vinyl verkrijgbaar zijn, voor de aanwezigen dé gelegenheid om dit collector's item aan te schaffen.

Volg Eli Goffa op facebook en instagram.

voorprogramma: Barnill Brothers (20u - 20u15)

Prijzen
abo : € 10
-26 : € 10
+65 : € 12
standaardtarief : € 13
Duur 20u30 tot 22u15 (support: 20u-20u15)
www.eligoffa.com