De störm

Tutti Fratelli

tickets
za 18/03/2023, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Of een ticket te veel?  Gebruik onze ruilbox!
openen

Exclusieve Antwerpse Shakespearebewerking door Tom Lanoye

Prospero, de verbannen hertog uit Milaan, ziet zijn kans schoon wanneer degenen die hem jaren geleden verraadden voorbij zijn eiland varen. Hij wekt als wraak een woeste storm op, die over de zee tot in de ziel door raast.

De verraders die Prospero van de troon hebben gestoten, belanden op het eiland vol illusie, dat zingt en klingelt, waar uw oren tuiten van den tingeltangel, van stemmen die, zo rap ge wakker wordt, u weer verlokken om in slaap te totteren. Wij mensen zijn een hemd van ’t zelfde laken: een droom. En ons klein leven is maar een moment van kort ontwaken, tussen slaap en slaap.

Tutti Fratelli - het levenswerk van de in 2022 overleden Reinhilde Decleir - viert haar vijftienjarig bestaan met een bijzondere bewerking van Shakespeare die Tom Lanoye speciaal voor het gezelschap maakte. De störm schetst een portret van de mens met al zijn blutsen, builen en onverzadigbare lust naar macht.

Prijzen
Standaardtarief : € 20
+65 : € 19
-26 : € 17
Vriendenpas : € 17
Kansentarief : € 4
Extra

tekst: Tom Lanoye naar William Shakespeare / regie: Jan Sobrie / regie-assistentie: Elisa Goossens / muziek: Kobe Proesmans, Tim Vandenbergh, Florejan Verschueren, Sam Vloe­mans, Tobe Wouters / kostuumontwerp en uitvoering: Hannah Chebaro, Joke Van de Casteele / scenografie: Giovani Vanhoenacker / lichtontwerp: Frank Hardy / geluidsontwerp: Wim Van den Heuvel / spelers: Christo Anagnostu, Peggy Beaujean, Chadia Bendada, Chantal Boels, Hilde Boogaerts, Christine De Clerck, Erik De Schepper, Camilo De Vos, Riccardo Federico, Hilde Huygens, Bayaraa Khishigbayar, Steven Laenen, Juan Maldonado, Matthias Peersman, Dirk Rypens, Anne Schoonbroodt, Brenda Schoonbroodt, Katty Van Beeck, Petra Van Hoye, Lindsey Van Roy, Felix Vermeulen, Frans Verschueren, Lieze Vervaet / coproductie: Perpodium / met dank aan Sabam / met de steun van de Belgische Tax Shelter-maatregel

Inleiding om 19u30

* TIP *: Lees hier het interview met Nico Sturm uit onze CC-brochure.

tuttifratelli.be
Persrecensies
bekijk ook

tg STAN/Toneelhuis/de Roovers/Theater Antigone

About Elly

di 18/04/2023, 20U00
Stadsschouwburg
theater