Bruno's Duo's

Twijfelen om nog af te zakken naar de schouwburg is niet nodig, we hebben nog tal van mooie voorstellingen en concerten staan voor het jaar om is, waarbij we jullie graag talrijk aanwezig hebben in onze zaal. Want dat is gewoon leuker voor iedereen!

We verhoogden recent - voorzichtig en op basis van hele positieve CO2-metingen - onze capaciteit en werken met een Covid Safe Ticket voor elke voorstelling. Jouw veiligheid (en die van onze medewerkers) is onze hoogste prioriteit.

Om jou, onze trouwe CC-bezoeker of aarzelende nieuwe fan, toch over de streep te trekken, hebben we onze Bruno's Duo's-actie uitgebreid. Zo kan je nog 16 voorstellingen met een mooie korting meepikken!

Bestel een plekje voor een voorstelling die dit najaar nog speelt en krijg een fikse korting. Koop een ticket en breng gratis een vriend(in) mee naar de voorstelling. Voor elk gekocht ticket, krijg je er namelijk eentje bij (*).

De actie geldt op alle podiumvoorstellingen die nog plaatsvinden van tot eind 2021, georganiseerd door CC Sint-Niklaas (**). De korting wordt meteen toegepast in je winkelmandje op de webshop of aan de balie.

Kocht je al tickets voor één van deze voorstellingen? Mail of bel ons voor jouw gratis extra ticket(s) en maak nog iemand gelukkig met een avondje/middagje theater/muziek/familie.

(*) De korting wordt verrekend als 2 tickets aan de halve standaardprijs.
(**) Niet van toepassing op samenwerkingen. Gratis tickets zijn te verkrijgen tot de voorstelling uitverkocht is.

Koop hier je tickets
share on