Bruno's Duo's

We eindigen dit tumultueuze seizoen graag met trotse artiesten en een tevreden publiek. Véél publiek! Voor de theatervoorstellingen die nog gepland staan, voorzien we daarom een extra stimulans. Vollere zalen zijn namelijk leuker voor iedereen!

Om jou, onze trouwe CC-bezoeker of aarzelende nieuwe fan over de streep te trekken, komt onze Bruno's Duo's-actie nog een laatste keer terug. Zo kan je voor de theatervoorstellingen hieronder van een mooie korting genieten.

Koop een ticket voor (een van) deze voorstellingen en breng gratis een vriend(in) mee naar de voorstelling. Voor elk gekocht ticket, krijg je er namelijk eentje bij (*).

De actie geldt op de theatervoorstellingen die nog plaatsvinden tot eind dit seizoen, georganiseerd door CC Sint-Niklaas (**). De korting wordt meteen toegepast in je winkelmandje op de webshop of aan de balie.

Kocht je al tickets voor één van deze voorstellingen? Mail of bel ons voor jouw gratis extra ticket(s) en maak nog iemand gelukkig met een avondje/middagje theater.

(*) De korting wordt verrekend als 2 tickets aan de halve standaardprijs.
(**) Gratis tickets zijn te verkrijgen tot de voorstelling uitverkocht is.

share on