Inleidingen / podiumwikkels

De meeste theater-, dansvoorstellingen en concerten klassieke muziek worden voorafgegaan door een inleiding, tenzij anders is aangegeven. Elke inleiding start een halfuur vóór aanvang van de voorstelling en is gratis toegankelijk. Info hierover vindt u ook op onze lichtkrant en bij de voorstellingen zelf.

Infoblad/recensies

Voor alle theater- en dansvoorstellingen wordt een infoblad voorzien. Recensies, interviews en artikels rond podiumvoorstellingen vindt u op deze website.

e-nieuws podiumkunsten

Elke maand wordt een elektronische nieuwsbrief verstuurd naar abonnees en klanten. We voegen u graag toe aan ons bestand: bezorg ons uw e-mailadres via info@ccsint-niklaas.be of schrijf u rechtstreeks in via de Homepage van deze site


PUBLICATIES

- Podiumbrochure
Verschijnt om de 2 maanden om u op de hoogte te houden van de laatste nieuwe info, wijzigingen en kalenders. Wordt gratis bezorgd aan iedereen die dat wenst. Vink daarvoor het vakje aan als u een bestelling plaatst.

U kan onze brochure aanvragen via info@ccsint-niklaas.be of 03 778 33 66 of bij uw registratie op onze website als u tickets bestelt óf downloaden via deze site.

Ook voor scholen biedt CC Sint-Niklaas een uitgebreid hedendaags aanbod theater, dans, film en tentoonstellingen voor basis- en middelbaar onderwijs. Bekijk op deze site onder rubruel Scholen of vraag de schoolbrochure via info@ccsint-niklaas.be

- Filmflyer / Siniclub

Naast ons podiumaanbod bieden wij u, in samenwerking met Siniscoop, een fijne selectie uit het alternatieve filmcircuit. Interesse? Bezorg ons uw thuisadres of e-mailadres en wij houden u op de hoogte met een tweemaandelijkse filmfolder of e-nieuwsbrief! Of bekijk het aanbod op deze site.

SINICLUB is een samenwerking tussen cultuurcentrum Sint-Niklaas en Siniscoop.
Naast het bekende podiumaanbod van CC Sint-Niklaas wordt er, in samenwerking met Siniscoop, een fijne selectie uit het alternatieve filmcircuit gepresenteerd.

VERTONINGEN
Elke film wordt vertoond: elke donderdagnamiddag om 14u30, zondagochtend om 11u en dinsdagavond om 20u.
Alle vertoningen hebben plaats in Siniscoop, Stationsplein 12

Siniclub werkt niet met een ledenbestand. Kies uw film, koop uw ticket en join the club!

TARIEVEN
Gewoon Tarief : 8,5 €
Verminderd tarief* : 7,5 €
* (65+, student met kaart en kinderen onder 12 jaar, mindervaliden)
Siniscoop herlaadbare voordeelkaart: 65 €

Elke 2e donderdagmiddag van de maand vanaf 13u30 worden alle 50-plussers warm ontvangen en verwend door het Siniscoop-team met een kopje koffie.


HUISREGELS

- Betaalde tickets worden niet teruggenomen, noch geruild. Tip: check onze Ruilbox op de site!
- Kassa en De Foyer openen hun deuren 1 uur vóór de voorstelling.
- Het gebruik van de vestiaire is wegens veiligheidsredenen verplicht.
- Voorstellingen beginnen stipt op het aangekondigde uur. Na aanvang kan uw plaats niet meer gegarandeerd worden.
- Rolstoelplaatsen moeten op voorhand worden aangevraagd: er zijn immers speciale (grote) plaatsen voorzien voor rolstoelen.
- Voor slechthorenden zijn speciale apparaatjes beschikbaar: vraag hulp aan onze onthaaldames.
- Het gebruik van mobiele telefoons (gsm) is niet toegelaten in de zaal. Gelieve ze uit te schakelen – ook het scherm - vóór u de zaal betreedt.
- Etenswaren en dranken zijn verboden in de zaal.
- Fotograferen en het maken van opnames tijdens voorstellingen is niet toegelaten, tenzij speciale toestemming werd verleend via een persaccreditatie.

Wij geven uw gegevens niet door aan derden, maar gebruiken ze wel om u verder te informeren over het aanbod van het cultuurcentrum. We sturen u graag onze tweemaandelijkse Podiumbrochure en de maandelijkse elektronische nieuwsbrief. U hebt inzage- en correctierecht conform de Wet op de Privacy van 8 december 1992.

share on