Festivelo

Diverse
zo 02/07/2017, 10U00 - 11U00


TICKETS ENKEL NOG VIA DEZE LINK

Spring op je fiets voor de nieuwe editie van FESTIVELó, en beleef met je familie en vrienden een onvergetelijke zomerdag. Starten doe je op de Lokerse Markt. Na een rit van circa 25 km - over Daknam, Sinaai en Belsele - kom je terug op de Markt voor het slotconcert. Onderweg rijd je langs verrassende concertplekjes: een manège, een boerderij, een school, een groen dorpsplein, een stiltegebied, een sfeervolle kerk of koele kapel, maar ook een museum en een folkclub.

Muzikaal reis je doorheen ruimte en tijd, met oude en nieuwe muziek, klassiek, folk of wereldmuziek, in het Nederlands, Engels, Frans of Arabisch. Je wordt op weg gezet door het zuiders opzwepende vrouwenorkest Velotronix, onthaald door vier virtuoze mandolinespelers en gestreeld door heldere pianoklanken. Je ontmoet groepen als Die Verdammte Spielerei, MandolinMan, Karrée Konfituur, Wör, artiesten als Frank Van Erum, Jahwar… en vele anderen.

Deze muzikale tocht is een ideaal uitstapje voor het hele gezin, met ook kindvriendelijke acts zoals een circusvoorstelling. Waarheen en hoe je precies fietst en wat de artiesten voor jou in petto hebben, blijft geheim… tot je deelneemt!

Je kunt je eigen picknick meenemen, maar op de picknicklocatie aan de Dries in Sinaai zijn ook drank en snacks te verkrijgen.

START: Markt Lokeren tussen 10.30 en 12 uur
EINDE: Markt Lokeren, circa 18 uur (afstand: max. 25 km)
TICKETS: 12 euro – 4 euro (4-12 jaar) – gratis (-3 jaar),
inclusief alle optredens, programmakrant, fietsplan & verrassing
ORGANISATIE: Cultuur en Toerisme Lokeren & Sint-Niklaas i.s.m. 800jaar Sinaai


INFO & TICKETING: Sint-Niklaas: www.ccsint-niklaas.be
Lokeren: www.lokeren.be/festivelo - Info: CC Lokeren 09/340.50.56 -
Infopunt Toerisme 09/340.94.74

BEKIJK DE FLYER