Zwanenzang / de Kleine Passage

Dimlicht
zo 19/02/2017, 11U00
Museumtheater

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Heb je tickets over?  Ziehier onze ruilbox!
openen

De papa en mama van Gabriëlle hebben het te druk. Maar de opa van Gabriëlle heeft zeeën van tijd en woont bij hen in. Opa luistert graag naar oude vinylplaten met klassieke muziek. Dan haalt hij oude herinneringen op. Hij vertelt Gabriëlle het verhaal van het Zwanenmeer. En van oma die ballerina was. Maar dan is er nog oom Anton, de tweelingbroer van opa. Die woont in een instelling. Papa vindt dat opa de verkeerde verhalen aan Gabriëlle vertelt en nu vreest Gabriëlle dat opa ook naar die instelling moet waar zijn broer woont. Gabriëlle weet dat ze moet leren vliegen als een engel om opa te redden...

Zwanenzang is gebaseerd op het gelijknamige boek van Vlaamse jeugdschrijvers Guy Didelez en Joke De Vloed. Het verhaal wordt verteld door Sarah Van Overwaelle en ondersteund door muziek van Mirek Coutigny.

Prijzen
standaardtarief : € 9
abo : € 9
-26/+65 : € 9
-16 : € 7
Duur 50'
Leeftijd vanaf 8 jaar
Extra

van en met: Wolfram Van Mechelen (viool), Rhea Vanhellemont (altviool), Helena Faes (Cello), Juno Kerstens (contrabas), Hannes Beauprez ( Klarinet), Naomi Behaeghel  (Fagot), Davy Callens (Fagot), Quinten De Gelaen (Hoorn), Stijn Paredis (Slagwerk)