Man met Hoed

Circuswerkplaats Boost
vr 16/12/2016, 20U00
Stadsschouwburg

Ruilbox

Op zoek naar tickets? Heb je tickets over?  Ziehier onze ruilbox!
openen

Een man krijgt bezoek van verschillende kanten van zichzelf. Met allerhande fysieke en visuele trucs, in een doorgezaagde eenkamerwoning en met negen hoeden zonder kapstok, proberen ze één persoon te worden.
Man met hoe
d is een veelgelaagd spektakel met verrassende circusskills, fysieke en visuele hoogstandjes in een surrealistisch decor dat fungeert als een circusinstallatie. De props en kostuuums doen dankbaar dienst als circusattributen.
Regisseur/theatermaker Jakop Ahlbom maakt beeldend, fantasievol theater, waarin hij elementen uit mime, dans en illusionisme combineert tot een unieke theatertaal. Het menselijke onvermogen vertaalt hij naar surreële situaties met humoristische kanten waardoor de kijker continu op het verkeerde spoor gezet wordt.
“Virtuoze performers tuimelen door de eigenwijze wereld van maker Jakop Ahlbom op het raakvlak van circus, dans en theater … een heerlijk spektakel in een sfeer van suspense...” (De Volkskrant)

Ook fijn voor kinderen vanaf 10 jaar.

Prijzen
standaardtarief : € 14
+65 : € 13
-26 : € 11
abo : € 11
-21 : € 9
Extra

regie: Jakop Ahlbom - circusregie: Lennie Visser - artiesten: Lucia Granelli, Roxana Küwen, Carles Samarra, Aurel Renault, Samuel Lebon

- Na de voorstelling is er nog een circusworkshop in de wandelgangen -

www.cwboost.nl