WatchApp #2: Emmi & Leo LIVE

SKaGeN

tickets
wo 24/02/2021 - zo 14/03/2021

Hoe maak je in deze bizarre tijden theater? SKaGeN zocht en vond met WatchApp een nieuwe manier. In dit unieke format wordt het fysieke podium vervangen door het virtuele. Na het succes van zijn allereerste WatchApp-voorstelling tijdens de eerste lockdown, presenteert het theatergezelschap op vraag van het publiek WatchApp #2: Emmi & Leo LIVE.

WatchApp #2 begint waar deel 1 eindigt. Bijna één jaar na de mislukte ontmoeting keert Leo terug uit Boston en neemt Emmi opnieuw contact op. Ze heeft één wens: ze wil Leo één keer in haar leven écht gezien of gesproken hebben. Leo stemt toe.

In WatchApp #2 ontmoeten Emmi en Leo elkaar verschillende keren ‘live’. En jij kan dat - virtueel - meemaken. Maar ook als ze niet samen zijn, trekt het duo alle registers van de moderne communicatie open. Hoe dat precies gaat, laten we je graag zelf ontdekken.

SKaGeN blijft trouw aan de spelregels van het theater: je bent getuige van de intimiteit tussen twee personages zonder er zelf aan deel te nemen. Het gebeurt 'live', want je krijgt de berichten van Emmi en Leo ‘in realtime’ te zien, op alle mogelijke momenten van de dag. En natuurlijk is er het belang van de timing - voor de spanning, de humor en de ontroering. Kortom, alles wat theater zo geweldig maakt, maar dan op je telefoon.

Geen zorgen. Je hoeft WatchApp #1 niet gevolgd te hebben om in te stappen in het verhaal. Het enige wat je nodig hebt, is een smartphone met de app ‘SKGN’ (gratis te downloaden via Google Play Store of Apple App Store vanaf maandag 22 februari 2021). Na betaling van je ticket, ontvang je een bevestigingsmail met unieke code. Die code geef je in in de app en vanaf dan tel je mee af naar het moment waarop de voorstelling begint.

Prijzen
Standaardtarief : € 12.5
Duur Gedurende een kleine 3 weken volg je het verhaal van Emmi & Leo in de SKGN-app
Extra

van: Mathijs F Scheepers, Korneel Hamers / concept: Mathijs F Scheepers / tekst: Daniel Glattauer en Ulrike Zemme in een bewerking van Mathijs F Scheepers en Korneel Hamers / productie: SKaGeN, De Studio / software-ontwikkeling en technische bijstand: OWOW - the Omnipresent World of Wizkids / met dank aan: Thomas Sessler Verlag, Wien / met de steun van De Vlaamse Gemeenschap, De Studio

Napraten over WatchApp #2? Dat kan via de SKGN-app in de populaire ‘virtuele foyer’!

www.skagen.be
Persrecensies